Rooster

Het is mogelijk om het schoolrooster zichtbaar te maken in het COOL Portaal. Je kunt hierdoor je eigen rooster, maar ook dat van leerlingen, groepen of lokalen bekijken. Het rooster wordt gesynchroniseerd met behulp van Magister.

1. Open jouw COOL Portaal.

2. Ga via de negen rondjes rechtsboven naar 'Rooster'. Zie je deze optie niet? Dan moet deze worden aangezet door jouw portaalbeheerder.

3. Standaard wordt jouw eigen rooster zichtbaar.

4. Klik op 'Mijn Rooster' om tussen de verschillende beschikbare roosters te wisselen.