Overzicht COOL Check

Op de startpagina van COOL Check komen al jouw aangemaakte examens te staan. Verder kun je via deze pagina een nieuw examen aanmaken, door rechtsboven op de oranje knop met de tekst 'Maak een examen' te klikken. Bij het maken van een examen komen er verschillende iconen achter het examen te staan. Hetzelfde geldt bij afgeronde examens. Deze betekenen het volgende:

1. Door op de monitor te klikken kun je een gepland examen of een examen dat bezig is bekijken.

2. Met het potlood kun je het examen bewerken.

3. Via het notitiebord kun je de resultaten van een afgerond examen bekijken.

4. De prullenbak zorgt ervoor dat je een examen definitief verwijdert.