Om te kunnen printen vanaf Chrome apparaten hebben wij bij jullie op locatie een printserver geïnstalleerd. Het gaat om een kleine Windows 10 computer, ziet er als volgt uit:

Deze plaatsen we vaak in de patchkast, die kast met al die internet kabels en knipperende lampjes. Als de Chrome apparaten aangeven dat de printer offline is kijk dan of deze printserver wel aan staat, je zou er lampjes op moeten zien branden als die aan staat. Mocht het uit staan druk dan op de aan/uit knop van de printserver en wacht 5 tot 10 minuten. Er zou een stroomkabel en een internet kabel in moeten zitten, meer is meestal niet nodig.

Mocht het nog niet werken laat het ons weten, dan kijken we graag verder.