Problemen met afdrukken

Om te kunnen printen vanaf Chrome apparaten hebben wij bij jullie op locatie een printserver geïnstalleerd. Het gaat om een kleine Windows 10 computer die er als volgt uit ziet:

We plaatsen deze vaak in de patchkast, die kast met al die internet kabels en knipperende lampjes.

Als de Chrome apparaten aangeven dat de printer offline is, kijk dan eerst of de printserver wel aan staat. Dit zie je aan de lampjes die branden. Daarnaast zou er een stroomkabel en internetkabel in moeten zitten, meer is meestal niet nodig.

Staat de printserver uit? Druk dan op de aan/uit knop van de printserver en wacht 5 tot 10 minuten.

Laat het ons weten als deze oplossing niet werkt, dan kijken wij graag met je verder!