Yealink || Basisfunctionaliteiten

BELLEN

1. Kies het nummer dat je wilt bellen met behulp van het numerieke toetsenbord.

2. Om een oproep te starten, druk je op de groene hoorn of de toets voor luidspreker.

ONTVANGEN VAN EEN OPROEP

1. Wanneer je een oproep ontvangt, zal de telefoon overgaan en zal er een melding op het scherm verschijnen.

2. Druk op de groene hoorn, de toets voor luidspreker of neem de hoorn van de haak om de oproep te beantwoorden.

3. Als je de oproep niet wilt beantwoorden, druk dan op de rode hoorn of de toets om de oproep te weigeren.

INSTELLEN VAN SNELKIESNUMMERS

1. Druk op de toets 'Menu' op de telefoon en gebruik de navigatietoetsen om 'Directory' te selecteren.

2. Selecteer 'Speed Dial' en kies de positie waarin je het nummer wilt opslaan.

3. Voer het nummer in dat je wilt opslaan en druk op de toets 'Save'.

GEBRUIK VAN HET TELEFOONBOEK (Let op, dit is alleen te gebruiken als het 3CX telefoonboek niet in gebruik is)

1. Druk op de toets 'Directory' op de telefoon.

2. Selecteer 'Local Directory' of 'Remote Directory', afhankelijk van waar je het nummer hebt opgeslagen.

3. Zoek het nummer dat je wilt bellen en druk op de groene hoorn of de toets voor luidspreker om te bellen.

GEBRUIK VAN DE LUIDSPREKER

1. Druk op de toets 'Speaker' op de telefoon om de luidspreker in te schakelen.

2. Om de luidspreker uit te schakelen, druk je opnieuw op de toets 'Speaker'.

GEBRUIK VAN EEN HEADSET

1. Steek de headset in de headset-aansluiting op de telefoon.

2. Druk op de toets 'Headset' op de telefoon om de headset-modus in te schakelen.

3. Om de headset-modus uit te schakelen, druk je opnieuw op de toets 'Headset'.

HET GEBRUIK VAN EEN WACHTGESPREK

1. Om een wachtgesprek te starten, druk je op de knop 'Hold'.

2. Om het wachtgesprek te hervatten, druk je op de knop 'Resume'.

GESPREK DOORVERBINDEN

1. Tijdens een gesprek, druk je op de toets 'Transfer'.

2. Kies het nummer waarnaar je wilt doorverbinden en wacht tot de andere persoon opneemt.

3. Druk op de toets 'Transfer' om het gesprek door te verbinden.

GESPREK IN DE WACHT ZETTEN EN EEN ANDER GESPREK STARTEN

1. Om een gesprek in de wacht te zetten, druk je op de toets 'Hold'.

2. Om een ander gesprek te starten, kies je het nummer