COOLCart32 laadt niet op

1.  Aan de kant waar de aan/uit knop zit ziet u een zwart kastje met een blauwe plaat eromheen.

2. Deze blauwe plaat kan losgehaald worden d.m.v. het loshalen van de stang en van 4 schroefjes aan de binnenkant van de kar (2 schroefjes aan de voorkant en 2 aan de achterkant).

3. Wanneer de schroefjes zijn verwijderd zal de plaat loskomen en ziet u alle stekkers die aangesloten zijn op de hoofdmodule (het zwarte kastje).

4. Druk alle stekkers goed aan, plaats de blauwe plaat weer terug en de kans is groot dat de kar nu weer naar behoren functioneert.