Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Afhankelijk van de instellingen binnen jullie COOL beheer kun je jouw eigen wachtwoord wel of niet wijzigen. Als je jouw eigen wachtwoord kunt wijzigen, kun je dit vinden onder jouw eigen profiel.

1. Klik hiervoor op het rondje van jouw profiel en vervolgens op 'Mijn profiel'.

2. Klik op 'Wachtwoord wijzigen' om je wachtwoord te wijzigen. Mocht je dit niet zien, dan staat deze functie voor jou uit.

Wil je toch je wachtwoord wijzigen? Neem dan contact op met de ICT'er van de school! De ICT'er kan eventueel deze pagina gebruiken. Mocht de ICT'er er niet uitkomen, dan mag er een melding worden gemaakt op support.cloudwise.nl. Maak deze melding vanuit een mailadres van de school, wij mogen geen wachtwoorden herstellen als het verzoek vanuit een privé mailadres komt.