Nieuw ticket Mijn tickets
Welkom
Inloggen  Aanmelden
Open navigation

Overzicht Google Agenda

Google Agenda is een applicatie waarmee je onder andere snel en eenvoudig afspraken en gedeelde agenda's kunt maken, beschikbaarheid van collega's kunt controleren en materialen of ruimtes kunt reserveren.


1. Klik op de knop 'Maken' om iets in je agenda te zetten. Dit kan een afspraak zijn, maar ook een moment waarop je bijvoorbeeld afwezig of niet beschikbaar bent.


2. In de zoekbalk met de tekst 'Zoeken naar mensen' kun je agenda's van andere mensen zoeken om bijvoorbeeld de beschikbaarheid te controleren. Je zult alleen agenda's kunnen zien van mensen die hun agenda openbaar of binnen het domein beschikbaar hebben gemaakt.


3. Onder 'Mijn agenda's' staan alle agenda's die jij beheert. Klik op een vinkje om de agenda zichtbaar of onzichtbaar te maken.


4. Onder 'Andere agenda's' staan alle agenda's die jij kunt zien, maar niet beheert. 5. Klik op het vergrootglas om naar afspraken te zoeken.


6. Klik op het tandwiel om jouw agenda naar persoonlijke voorkeur aan te passen.


7. Klik op 'Week' om de weergave van de agenda aan te passen en te kiezen op weekenden en geweigerde afspraken worden weergegeven.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.