Website meldingen in- of uitschakelen

Google Chrome geeft standaard een melding wanneer een website, app of extensie je meldingen wilt sturen. Deze melding kun je accepteren of weigeren. Je kunt de instelling op een later moment nog wijzigen. Dit doe je als volgt:

1. Open de Chromebrowser en klik op de drie puntjes rechtsboven. Klik vervolgens op 'Instellingen'.

2. Klik op 'Privacy en beveiliging' en daarna op 'Site-instellingen'.

3. Klik op 'Meldingen'. De websites die je hier kunt zien, volgen een aangepaste instelling in plaats van de standaardinstelling.

3. Door op de drie puntjes achter een website te klikken, kun je de aangepaste instellingen aanpassen en de site bijvoorbeeld wel toestemming geven voor het sturen van meldingen.