Aanpassen van de "Snelle Toegang" in de verkenner

Als je de Verkenner opent zie je als eerste de Snelle toegang. Je kunt instellen welke mappen in dat overzicht komen te staan zodat je er makkelijker bij kunt komen. Om dat in te stellen klik je met de rechtermuisknop op de map die je aan Snelle toegang wilt toevoegen en selecteer je 'Aan Snelle toegang vastmaken'.

Wanneer de map niet meer nodig is in Snelle toegang kan je die weer los maken door met de rechtermuisknop op de map te klikken in Snelle toegang en dan op 'Van Snelle toegang losmaken'.