Miniatuurweergave

Met de functie 'Miniatuurweergave' krijg je te zien wat zich afspeelt in de browser van een leerling. Dit is geen bewegend beeld maar een schermafbeelding die ongeveer iedere 10 seconden wordt ververst. In tegenstelling tot 'Volledig scherm streamen' is voor deze vorm van meekijken geen toestemming van de leerling nodig.

1. Klik op de knop met het cameraatje. Klik rechtsboven in beeld op deze knop om het beeld te zien van alle leerlingen die online zijn. Wanneer je het beeld wil zien van één leerling, klik je op deze knop in het vlak van de desbetreffende leerling.

2. Je ziet nu een schermafbeelding van de browser van de leerling. Om de 10 seconden zal deze schermafbeelding worden ververst zodat je ziet wat er zich in de browser van de leerling afspeelt.

3. Klik op de miniatuurweergave in het vlak van een leerling om de weergave groter te maken.

4. Klik op de drie streepjes om weer een overzicht te krijgen van de geopende tabbladen van een leerling.