Nieuw ticket Mijn tickets
Welkom
Inloggen  Aanmelden
Open navigation

COOLCart32

Oplaadstanden


Heb je problemen met het opladen van de Chromebooks? Controleer eenvoudig of de juiste oplaadstand is ingesteld in de COOLCart32. Volg de onderstaande instructies om dit te controleren. Je hebt de keuze om alle Chromebooks tegelijk of per rij op te laden.
➜  Alles tegelijk opladen

In deze stand worden zowel de Chromebooks in de bovenste als onderste rij tegelijkertijd opgeladen. Dit is de standaard oplaadmodus waarin de COOLCart32 wordt geleverd.


Cycle Timer
None
Power Modes
Schakelaar naar Rechts
Charging Order
Schakelaar naar Links

➜  Per rij opladen

Als je de voorkeur geeft aan het opladen per rij, gebruik dan deze stand. Hierbij start automatisch een timer zodra de COOLCart32 wordt ingeschakeld. Eerst worden de Chromebooks in de bovenste rij opgeladen, na 60 minuten schakelt de COOLCart32 automatisch over naar het opladen van de Chromebooks in de onderste rij; dit proces herhaalt zich elke 60 minuten.


Cycle Timer
60
Power Modes
Schakelaar naar Rechts
Chargin Order
Schakelaar naar Links
Problemen met laden

Aan de zijde waar de aan/uit-knop zich bevindt, bevindt zich een zwart kastje met een omringende blauwe plaat.
Deze blauwe plaat kan worden verwijderd d.m.v. het loshalen van de stang en van vier schroefjes aan de binnenkant van de kar (twee schroefjes aan de voorkant en twee aan de achterkant)


Zodra de schroeven zijn verwijderd, zal de plaat loskomen, en je zult alle stekkers zien die zijn aangesloten op de hoofdmodule (het zwarte kastje).


Zorg ervoor dat alle stekkers stevig zijn aangedrukt, plaats de blauwe plaat terug, en de kans is groot dat de kar nu weer correct functioneert.

Cijferslot code wijzigen

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.