Hoe bekijk je de geïnstalleerde Jamf School instellingen per iPad?

In Jamf School kun je per apparaat bekijken welke instellingen er geïnstalleerd zijn.

Je kan denken aan o.a. de volgende instellingen:

- Apparaatdetails

- Netwerkgegevens

- Updates

- Beheerde profielen

- Beheerde apps

Stappen:

1. Login op Jamf School (jamfcloud.com)

2. Ga naar “Apparaten > Overzicht”

3. Klik op een iPad uit de lijst

4. Klik op “Apparaatdetails”

Je kan in dit overzicht de algemene details van de iPad bekijken. Een van deze details zijn iPad naam, model, serienummer, beschikbare opslagruimte, laatst bekende locatie, etc.

5. Klik op “Netwerkgegevens”

Je kan in dit overzicht de netwerkgegevens van de iPad bekijken. Een van deze gegevens zijn publiek IP-adres (geeft ruwe geografische locatie) en wifi MAC adres (uniek netwerk adres per device).

6. Klik op “Updates”

Je kan in dit overzicht de aanwezige updates van de iPad bekijken.

7. Klik op “Beheerde profielen”

Je kan in dit overzicht de beheerde profielen van de iPad bekijken. Je kan denken aan een achtergrond profiel, app layout profiel, beperkingen profiel en wifi profiel.

8. Klik op “Beheerde apps”

Je kan in dit overzicht de beheerde apps van de iPad bekijken. Je kan denken aan alle toegevoegde apps uit de Apple Appstore. De licenties van deze apps kun je installeren via Apple School Manager.

9. Klik op “Activiteitenlogboek”

Je kan in dit overzicht alle wijzigingen in iPad instellingen bekijken. Je kan denken aan iPad updates, vernieuwde apps, vernieuwde apparaatdetails, vernieuwde veiligheidsinfo, etc.