Nieuw ticket Mijn tickets
Welkom
Inloggen  Aanmelden
Open navigation

Inloggen in de Chrome browser

1. Open de Chrome browser 


2. Klik rechtsboven op de blauwe knop 'Inloggen'.


3. Log in met je mailadres en wachtwoord van school. Zijn deze gegevens niet bekend? Neem dan contact op met de leerkracht (voor leerlingen) of de ICT'er (voor leerkrachten).4. Werk je voor het eerst op de Chrome-browser? Dan komt er een pop-up naar voren met de vraag of je je Chrome gegevens aan het account wilt koppelen. Klik op 'Gegevens koppelen' en vervolgens op 'Ja, inschakelen' om Chrome gegevens te koppelen aan het ingevoerde account.


5. Zodra je bent ingelogd in de Chrome browser kun je via de twee potloodjes rechtsboven naar het COOL Portaal gaan. Je kunt ook naar cool.cloudwise.nl gaan. 


6. Klik op jouw account. 7. Je bent ingelogd en kunt aan de slag gaan!


Let op: Is de tweestapsverificatie ingeschakeld? Dan moet je eerst nog via je telefoon accepteren dat jij het bent die inlogt. Heb je dit gedaan, dan ben je ingelogd! 8. Heb je een broertje of zusje die ook wilt inloggen op zijn of haar school account? Open dan een nieuw tabblad binnen de Chrome-browser. Klik rechtsboven op jouw letter of profielfoto en vervolgens op '+ nog een account toevoegen'. Volg de stappen om het tweede account toe te voegen. Wil je wisselen van account? Klik dan rechtsboven op jouw letter of profielfoto en selecteer het goede account. 
Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.