Hoe log ik in op de UniFLOW Online extensie om te kunnen printen vanuit mijn browser?

Deze handleiding is geschikt voor scholen die gebruik maken van de printoplossing Canon UniFLOW.

De installatie van de extensie voeren wij uit, als de extensie geïnstalleerd is zie je deze in de browser naast het puzzelstukje.

Als je daar op klikt, krijg je het volgende venster in beeld:

Bij het veld "Voer uw tenant-URL in" voer je de URL in van de Canon UniFLOW omgeving van jouw school of stichting, bijvoorbeeld:

Als de URL klopt, dan krijg je het volgende venster in beeld, hier kies je vervolgens de inlog-optie die voor jullie van toepassing is, dit is afhankelijk van hoe UniFLOW geïnstalleerd is.

Gefeliciteerd, je kan nu printen vanuit de browser!

Kies bij het afdrukken voor de optie UniFLOW, of een soortgelijke naam.

Vaak is de printer aangeduid met hetzelfde icoon als die van de extensie.