Canon UniFLOW Online heeft momenteel een Europese storing. Hierdoor werkt het printen niet.

De actuele status vind je hier uniFLOW Online Status 

Nieuw ticket Mijn tickets
Welkom
Inloggen  Aanmelden
Open navigation

Jamf School - iPad resetten naar fabrieksinstellingen


Je kan een iPad resetten naar fabrieksinstellingen door het volgende te doen.


Stappen:

1. Open op de iPad de Instellingen app

2. Ga naar "Algemeen

3. Klik op "Stel opnieuw in"

4. Klik op "Wis alle inhoud en instellingen"

5. Bevestig je keuze

6. De iPad herstart. Het duurt enkele minuten voordat deze weer gereed is.

7. Selecteer je land en taal (Nederlands)

8. Verbind met het wifi netwerk van school

9. Indien de iPad nog steeds is ingeschreven in Jamf School, krijg je de mededeling "iPad beheerd door..."

10. Volg de stappen op het scherm om de iPad (opnieuw) in te stellen


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.