Meekijken activeren

1. Ga via de negen rondjes rechtsboven naar 'Meekijken'.

2. Ben je aan meerdere groepen gekoppeld? Dan kun je eerst kiezen met welke klas je wilt meekijken. Wanneer je aan één groep gekoppeld bent, kun je op de groep klikken.

3. Klik op de oranje knop met 'Start meekijken' om het meekijken te starten.

4. Om leerlingen online te zien, dienen zij standaard aan twee voorwaarden te voldoen:

- de leerling moet zijn ingelogd op het schoolaccount.

- de leerling moet zijn ingelogd op het schoolnetwerk.

Wanneer er niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, zul je een foutmelding zien in het venster van de leerling.

5. Wanneer een leerling online is, zie je een lijst van tabbladen die openstaan in de browser van de leerling. Klik op het pijltje achter een tabblad om een tabblad actief te maken, te openen in je eigen browser of te sluiten.