Overzicht gepland of actief examen

Wanneer je op de startpagina op een gepland of actief examen klikt, krijg je een aantal opties:

1. Bij 'Opgave bekijken' kun je de toegevoegde opgave bekijken.

2. Klik op ‘Tijd toevoegen’ om alle deelnemers extra tijd te geven.

3. Klik op ‘Examen afronden’ om het examen voor alle deelnemers af te ronden.

4. Onder ‘Status’ staat informatie over het examen. Aan de pictogrammen onder ‘Gepland’ kun je zien of spellingscontrole of tekst naar spraak aanstaat.

5. Bij ‘Pincodes’ staan de pincodes voor de deelnemers van dit examen.

6. Onder ‘Deelnemer’ zie je de status van individuele leerlingen en kun je deze extra tijd geven (de klok) of het examen voor een leerling afronden (de stopknop).