Toestel koppelen aan N720 of N870 DECT systeem

1. Log in op de Dect Manager met de gegevens die je van Cloudwise hebt ontvangen. Heb je deze niet, maar zou je deze graag willen? Neem dan contact op met je accountmanager.

2. Klik op 'Mobile devices'.

Wil je een toestel vervangen? Ga dan naar stap 3.

Wil je een nieuw toestel toevoegen? Ga dan verder naar stap 7.

3. Zoek het toestel wat je wilt vervangen en klik op 'Edit'.

4. Klik op 'Deregister' om het oude toestel los te koppelen. Klik vervolgens op 'Register' om het nieuwe toestel te koppelen.

5. Start de registratie op de telefoon zelf. Ga hiervoor naar de 'Registratie-instellingen'.

6. Voer de pincode in die op je computerscherm staat. Deze is elke keer anders.

Je toestel is nu aangemeld!

De volgende stappen zijn enkel voor het koppelen van een nieuwe extensie.

7. Klik onderin op 'Add'.

8. Voer de kanaalgegevens in die je van Cloudwise hebt gekregen. Heb je deze niet? Neem dan contact met ons op.

9. Volg stap 4 tot en met 6 om het nieuwe toestel te koppelen.

Je toestel is nu gekoppeld aan het DECT systeem.

Let op: het kan zijn dat je toestel niet over gaat als dit niet is geconfigureerd in de telefooncentrale. Neem contact met ons op om dit aan te passen.