1. Open de Chrome browser en ga naar de website chrome://welcome

2. Klik op "Ben je al Chrome-gebruiker? Log in"

3. Log in met je school mail adres en wachtwoord. Zijn deze gegevens niet bekend? Neem dan contact op met de leerkracht

4. Klik op "Gegevens koppelen" en daarna op "Ja, inschakelen"

5. Vervolgens kan je naar het COOL portaal gaan via de twee potloodjes die je rechtsboven ziet, of via de website cool.cloudwise.nl

6. Klik in het "Inloggen met Google" scherm op jouw account

7. Je bent ingelogd!

8. Heb je wellicht een broertje of zusje die ook wilt inloggen op zijn of haar school account? Klik dan rechtsboven op jouw profielfoto en daarna op + Toevoegen

9. Geef je naam op, kies een plaatje en klik op Toevoegen

10. Herhaal de stappen 2 t/m 7

11. Als je wilt wisselen van account klik je rechtsboven op jouw profielfoto en kies je jouw naam