Inloggen vanuit huis

1. Open de Chrome-browser

2. Klik rechtsboven op de blauwe knop 'Inloggen'.

3. Log in met je school mailadres en wachtwoord. Zijn deze gegevens niet bekend? Neem dan contact op met de leerkracht (voor leerlingen) of de ICT'er (voor leerkrachten).

4. Werk je voor het eerst op de Chrome-browser? Klik op 'Gegevens koppelen' en daarna op 'Ja, inschakelen' om Chrome-gegevens te koppelen aan het ingevoerde account.

5. Zodra je bent ingelogd in de Chrome-browser kun je via de twee potloodjes rechtsboven naar het COOL portaal gaan. Of ga naar cool.cloudwise.nl

6. Klik op jouw account.

7. Je bent ingelogd!

8. Heb je een broertje of zusje die ook wilt inloggen op zijn of haar school account? Klik dan rechtsboven op jouw letter of profielfoto en vervolgens op '+ nog een account toevoegen'. Volg de stappen en het tweede account wordt toegevoegd. Wil je wisselen van account? Klik dan rechtsboven op jouw letter of profielfoto en selecteer het goede account.