Opzoeken leerling mailadressen, plaatjes en QR codes

Om de mailadressen, plaatjes of QR codes op te zoeken van de leerlingen open je in het COOL portaal het menu rechtsboven en klik je op Gebruikers & Groepen

Klik nu aan de linkerkant op Instellingen

Klik de groep aan van de leerling(en) die je wilt opzoeken (je kunt alleen je eigen groepen openen). Er opent zich een venster waar je de mogelijkheid hebt tot het inzien van de plaatjes en/of QR Codes en de mogelijkheid deze af te drukken.