Waar hebben mijn leerlingen hun tegels staan? (Favorieten/Overige)

Als leerkracht kan je controleren of een leerling  een tegel heeft verplaatst van het overzicht Favorieten naar Overige applicaties. Dat doe je door rechtsboven in COOL op de knop met de 9 puntjes te klikken en dan op Gebruikers & Groepen:

Klik vervolgens op een leerling van jouw groep om te zien hoe hun applicaties ingedeeld zijn:

Zoals je in dit voorbeeld ziet heeft deze leerling de tegel Google Translate in Overige applicaties gezet. De leerling kan het alleen zelf terug zetten in Favorieten:

De leerling klikt op Overige applicaties:

Vervolgens pakt de leerling de tegel vast met de linker muisknop en versleept ze de tegel naar het vak Sleep je applicatie naar dit vak om deze te verplaatsen naar favorieten: