Gmail: Snelle instellingen

Onder de 'Snelle instellingen' van Gmail kun je jouw inbox organiseren.

1. Klik op het tandwiel rechtsboven.

2. Pas onder 'Dichtheid' de dichtheid van jouw inbox aan. Wil je bijvoorbeeld zoveel mogelijk e-mails in één scherm zien? Kies dan voor 'Compact'.

3. Klik onder 'Thema' op een plaatje om het thema van jouw Gmail te wijzigen. Selecteer 'Alles bekijken' om nog meer thema's te bekijken.

4. Bepaal onder 'Inboxtype' hoe je jouw mails wilt ordenen. Kies bijvoorbeeld voor 'Ongelezen eerst', zodat jouw ongelezen e-mails bovenaan jouw inbox blijven staan.

5. Onder 'Leesvenster' kun je bepalen of je een leesvenster rechts van je inbox of onder je inbox wilt hebben. Met een leesvenster zie je direct naast of onder je inbox de geselecteerde mail, zoals je in onderstaande afbeelding ziet.

6. Vink 'Gespreksweergave' aan of uit. De gespreksweergave groepeert e-mails met hetzelfde onderwerp bij elkaar.