Gmail: Opties ontvangen e-mail

Zodra je een e-mail opent, zie je boven de e-mail verschillende iconen naar voren komen.

1. Het eerste icoon is een 'pijl'. Hiermee ga je terug naar de inbox.

2. Met het tweede icoon kun je de e-mail archiveren. Je kunt deze terugvinden met behulp van de zoekbalk.

3. Klik op het derde icoon, een 'uitroepteken', om de e-mail te rapporteren als spam.

4. Klik op de 'prullenbak' om de e-mail te verwijderen.

5. Met de 'envelop' kun je de e-mail als ongelezen markeren.

6. Het zesde icoon is een 'klok'. Hiermee kun je een e-mail snoozen. De e-mail gaat uit de inbox en komt na een gekozen tijd weer terug.

7. Klik op het zevende icoon om de e-mail toe te voegen aan Google Taken.

8. Het achtste icoon, een mapje met een pijl, zorgt ervoor dat je de e-mail naar een bepaald label (map) verplaatst. De e-mail verdwijnt dan uit je inbox.

9. Met het negende icoon kun je de e-mail een label geven. De e-mail blijft in dit geval in de inbox staan, maar krijgt een zichtbaar label.

10. Klik op de drie puntjes om meer opties te bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld vanuit de e-mail een agenda-afspraak maken, waarbij de inhoud van de e-mail direct in de beschrijving van de afspraak staat.