Gmail: Automatisch antwoord instellen

Creëer een automatisch antwoord op inkomende berichten, bijvoorbeeld voor wanneer je afwezig bent.

1. Klik rechtsboven op het tandwiel en klik vervolgens op 'Alle instellingen bekijken'.

2. Scroll naar beneden totdat je 'Automatisch antwoord' ziet staan.

3. Vink 'Automatisch antwoord staat aan' aan.

4. Voer de datum in dat het automatisch antwoord ingaat. Voeg eventueel ook een einddatum in.

3. Voer het onderwerp in en typ vervolgens je afwezigheidsbericht. Je kunt hier, met behulp van de iconen in de balk, je tekst opmaken. Naast het opmaken van de tekst kun je eventueel ook afbeeldingen en links toevoegen.

4. Klik onderaan de pagina op 'Wijzigingen opslaan'.