Ik heb problemen met de Chrome browser (plaatjes laden niet, blijft maar herladen van pagina’s bij inloggen, etc.)

• Veel problemen die voorkomen bij het gebruik van Google Chrome worden veroorzaakt door problemen met de cookies. Om vers te beginnen kan je bij het voor het eerst in langere tijd opstarten van Chrome, de Chrome browser even terugzetten naar de standaardinstellingen. Dit doe je als volgt:
     1. Klik rechtsboven op de menu-toetsSamsung Chromebook Refresh key

2. Klik op Instellingen

3. Klik links in de lijst op Geavanceerd.

4. Klik links in de lijst op Resetten en opruimen.

5. Klik op Instellingen terugzetten naar de oorspronkelijke standaardwaarden.

6. Klik op de blauwe knop Instellingen resetten

De instellingen zijn nu teruggezet naar de oorspronkelijke standaardwaarden. Houd er rekening mee dat je wel even opnieuw moet inloggen met je werkaccount. Dit hoeft gelukkig maar een keer en daarna wordt je automatisch weer ingelogd in Chrome en het COOL-portaal